Uitverkoop!

Revitaprost

Oorspronkelijke prijs was: 78,00 $.Huidige prijs is: 39,00 $.

Natuurlijke capsules voor de verlichting van symptomen van prostatitis en verbetering van de mannelijke seksuele prestaties.

– Helpt ontsteking van de prostaat te verlichten

– Helpt de grootte van de prostaat te normaliseren

– Helpt de urinatie te normaliseren

– Helpt pijn in de penis en de liesstreek te verlichten

– Helpt leeftijdsgebonden achteruitgang van de prostaat te voorkomen

Revitaprost is een voedingssupplement in capsulevorm dat een mengsel bevat van zorgvuldig geselecteerde medicinale plantenextracten, vitamines en mineralen om de prostaatgezondheid en mannelijke seksuele prestaties op natuurlijke wijze te verbeteren. Het doel is om de ontsteking van de prostaatklier te verminderen en gerelateerde symptomen te verlichten, maar zonder de bijwerkingen van conventionele medicijnen die synthetische ingrediënten bevatten.

Waarvoor dient Revitaprost?

De formule van Revitaprost is ontworpen om SPECIFIEKE voedingsondersteuning te bieden voor het welzijn van de prostaat, met als doel de symptomen van prostatitis te verlichten en een betere prostaat- en seksuele gezondheid te bevorderen.

Actie van Revitaprost:

  • Fase 1 – Ontsteking van de prostaat verminderen: De actieve ingrediënten van Revitaprost hebben ontstekingsremmende eigenschappen die helpen de ontsteking van de prostaatklier te verminderen en zo ongemakkelijke symptomen te verlichten.
  • Fase 2 – Stabilisatie van urineren en productie van stikstofmonoxide: Het lichaam hervat de reinigingsprocessen en de meeste bacteriën worden uit het lichaam verdreven. Revitaprost draagt bij aan een betere bloedcirculatie en stimuleert de productie van stikstofmonoxide in het lichaam. Dit bevordert een betere doorbloeding naar de prostaat en geslachtsorganen, waardoor hun functie en gezondheid verbeteren.
  • Fase 3 – Normalisatie van hormonale balans en testosteronproductie: Revitaprost helpt de hormonale balans in het lichaam te normaliseren, wat gunstig is voor de gezondheid van de prostaat. Bovendien stimuleert het de productie van testosteron, een belangrijke hormoon voor de prostaatfunctie en algemene seksuele gezondheid.

Wat bevat Revitaprost? Ingrediënten en componenten

Elke capsule bevat:

  • Pompoenpitten: Pompoenpitten bevatten essentiële vetzuren, antioxidanten, fytosterolen, zink en magnesium. Deze componenten helpen de gezondheid van de prostaat door ontstekingen te verminderen, de urinestroom te verbeteren en prostaatcellen te beschermen tegen oxidatieve schade.
  • Zaagpalmenextract: Zaagpalm (Serenoa repens) bevat vetzuren, fytosterolen en flavonoïden. Deze componenten werken als ontstekingsremmers en antioxidanten door de werking van het enzym 5-alfa-reductase te remmen, dat testosteron omzet in dihydrotestosteron (DHT), een hormoon dat kan bijdragen aan de vergroting van de prostaat. Zaagpalm helpt symptomen van prostatitis, zoals moeilijk urineren, te verlichten door ontstekingen te verminderen en de prostaatgezondheid te verbeteren.
  • Lijnzaad: Lijnzaad is rijk aan omega-3 vetzuren, lignanen en vezels. Deze componenten hebben ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, wat helpt bij het verminderen van ontsteking van de prostaat en het beschermen van prostaatcellen tegen oxidatieve schade. In natuurlijke supplementen kunnen lijnzaad bijdragen aan het verlichten van symptomen van prostatitis en het verbeteren van de algehele prostaatgezondheid.
  • Chamerion (Epilobium): Chamerion, algemeen bekend als wilgenroosje, bevat flavonoïden, tannines en fytosterolen. Deze componenten hebben ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, wat helpt bij het verminderen van ontsteking en vergroting van de prostaat.
  • Zink: Zink is een essentieel mineraal met ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, cruciaal voor de gezondheid van de prostaat. Het helpt bij het reguleren van celgroei en apoptose in de prostaatklier, wat het risico op ontsteking en vergroting van de prostaat kan verminderen.

Hoe wordt Revitaprost ingenomen? Dosering, gebruiksaanwijzing

Dosering: Neem 2 capsules per dag vóór de maaltijd.

Hoe lang moet Revitaprost worden ingenomen? Het wordt aanbevolen om Revitaprost minimaal 8 weken achter elkaar te gebruiken (2 maanden).

⚠️ Opmerking: De aanbevolen minimale kuur vereist in totaal 120 capsules. Revitaprost wordt geleverd in verpakkingen van 20 capsules. Daarom zijn er 6 verpakkingen nodig om de 2-maandenkuur te voltooien. Als je het product wilt uitproberen, zal de fabrikant je bij aanschaf aanbiedingen, promoties en kortingen aanbieden bij het kopen van meer dan één eenheid.

Revitaprost Contra-indicaties en Bijwerkingen

Contra-indicaties: Geen. Het product kan door iedereen zonder recept worden ingenomen. De ingrediënten zullen geen interactie hebben met andere voorgeschreven medicijnen. Personen met een chronische leverziekte (Hepatitis, cirrose, NAFLD) of chronische nieraandoening (Nefropathie, nefritis, CKD, chronische nierinsufficiëntie) moeten hun arts raadplegen voordat ze dit product gebruiken.

Bijwerkingen: Revitaprost heeft geen bijwerkingen, omdat het een natuurlijk en biologisch supplement is. Tenzij de persoon die het product inneemt allergisch is voor een van de componenten. Als je symptomen of ongemakken ervaart, stop dan met het gebruik en raadpleeg je arts.

Revitaprost Prijs

De prijs van Revitaprost in België is 59 Euro voor het hele nationale grondgebied.

⚠️ Verduidelijking: De hierboven vermelde prijs van Revitaprost omvat al een korting van 50% die door de fabrikant is toegepast.

Revitaprost prijs in apotheek

Revitaprost wordt in België in geen enkele apotheek of fysieke winkel verkocht. De redenen hiervoor zijn als volgt:

  • Vervalsingen vermijden: Vanwege de hoge vraag naar het product heeft de fabrikant besloten om tussenpersonen te vermijden, zodat het product rechtstreeks vanuit de fabriek naar de handen van de eindklant kan worden verzonden.
  • Overwaardering van de prijs vermijden: Sommige supermarkten, apotheken en fysieke winkels verhogen de prijs van producten met een hoge vraag op onevenredige wijze, waardoor de klant meer betaalt dan zou moeten.

Waar Revitaprost kopen in België

Als je het originele product zonder risico’s wilt kopen, moet je het via de officiële website van de fabrikant kopen. Om naar de officiële pagina te gaan, ga je naar het begin van deze pagina en zoek je naar de knop “Koop bij de Fabrikant”.

Stappen om te kopen:

  1. Ga naar de officiële website van Revitaprost in België:
  2. Klik op de knop aan het begin van deze pagina die zegt: “Koop bij de Fabrikant”. Vervolgens moet je op de pagina van de fabrikant een bestelling plaatsen.
  3. Plaats je bestelling – Laat je naam en telefoonnummer achter op het formulier.
  4. Bevestig je bestelling – Binnen enkele uren zal een callcenter-operator je bellen om je bestelling te bevestigen en je een adres te geven voor de verzending.
  5. Productverzending – De fabrikant stuurt het product via een pakketdienst zoals DHL of UPS. Je betaalt wanneer je het product in handen hebt.
  6. Klaar! Tijd om het product te proberen.

Wat is het risico van het niet kopen van Revitaprost via de website van de fabrikant?

Het grootste risico is dat je niet het originele product koopt, maar een imitatie. Omdat het een product met veel vraag is, zijn er op internet verschillende frauduleuze websites die je naar sites leiden waar je een imitatie of generiek product kunt kopen.

Is het veilig om te kopen via de officiële website van de fabrikant?

Ja, het is veilig. Je loopt geen risico met je geld en geeft ook geen creditcard- of debetkaartgegevens op internet op. Je betaalt het product pas wanneer je het in handen hebt.

Revitaprost leugen of waarheid? Werkt het?

De formule van Revitaprost bevat inderdaad de natuurlijke extracten die klinisch zijn bewezen om de prostaatgezondheid te bevorderen en de ongemakken van prostatitis te verlichten.

Echter, omdat het een product is dat is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten, is het belangrijk om de volgende overwegingen in gedachten te houden om te voorkomen dat je denkt dat het gekochte product een oplichterij is:

  • Hoewel natuurlijke producten voor verlichting van prostatische symptomen klinisch effectief zijn gebleken voor veel mensen, kunnen de resultaten variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van de biochemie van elk lichaam. Sommige mensen ervaren een aanzienlijke verbetering en verandering vanaf het gebruik, terwijl anderen weinig merkbare of zelfs geen resultaten kunnen hebben.
  • Zorg ervoor dat je het originele product koopt via de officiële website, omdat er veel frauduleuze websites op internet zijn die valse of generieke producten verkopen die niet hetzelfde effect hebben en mogelijk zijn gemaakt van grondstoffen van lage kwaliteit.
  • Revitaprost is een goed ondersteunend alternatief voor degenen die prostaatklachten willen verlichten met een product op basis van natuurlijke ingrediënten. Vergeet echter niet dat het een ondersteunend product is dat de prostaatgezondheid bevordert en geen wondermiddel is.

Voor- en nadelen

Voordelen ✔️

  • Product gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten
  • Het is een veilig supplement voor prostaatgezondheid, in tegenstelling tot medicijnen die chemicaliën of synthetische stoffen bevatten die in verband worden gebracht met bijwerkingen.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken en er is geen doktersrecept nodig
  • Makkelijk te kopen zonder een creditcard te hoeven gebruiken of ons geld te riskeren

Nadelen

  • Kan alleen worden gekocht via de website van de fabrikant
  • De website van de fabrikant heeft geen klachtenafdeling
  • Omdat het een product is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, kunnen de resultaten variëren van persoon tot persoon.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

  • Kan Revitaprost worden gecombineerd met andere medicijnen? Ja. Geen probleem, dit zal geen reactie hebben met een ander eerder voorgeschreven medicijn.
  • Ik heb geen prostatitis, kan ik dit product consumeren? Ja. Het is een voedingssupplement, dus je kunt het gebruiken om de prostaatgezondheid te bevorderen en de micronutriënten te bieden die dit orgaan mogelijk nodig heeft als je vermoedt dat je dieet mogelijk niet geschikt is. Geschikt voor preventief gebruik bij prostatitis.
  • Op welke tijden kan ik mijn bestelling plaatsen? Je kunt je bestelling op elk moment van de dag en elke dag plaatsen, op de officiële website van de fabrikant moet je je naam en telefoonnummer achterlaten.
  • Ik heb me bedacht en wil het product niet meer, kan ik het annuleren? Helaas niet. Omdat het om een callcenter gaat, zal je oproep teruggestuurd worden als je probeert terug te bellen om je bestelling te annuleren. Dus voordat je je bestelling bevestigt wanneer ze je bellen, moet je zeker weten dat je het product wilt laten bezorgen.
  • Hoe lang duurt het voordat het product naar mij wordt verzonden? Het duurt 2 tot 7 werkdagen doordeweeks. Vanwege de grote vraag naar het product kunnen er echter uitzonderlijke vertragingen optreden van 10 tot 15 dagen.
  • Waar krijg ik de beste prijs? De beste prijs krijg je door rechtstreeks bij de fabrikant te kopen. De aanbiedingen van de fabrikant zijn: 3 producten voor de prijs van 2 en ook 5 producten voor de prijs van 3. Op Ebay zul je deze aanbiedingen niet vinden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Revitaprost” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven