Sale!

Revitaprost

Original price was: 78,00 $.Current price is: 39,00 $.

Természetes kapszulák a prosztatitis tüneteinek enyhítésére és a férfi szexuális teljesítmény javítására

  • Segít enyhíteni a prosztata gyulladását
  • Segít normalizálni a prosztata méretét
  • Segít normalizálni a vizelést
  • Segít enyhíteni a fájdalmat a péniszen és a lágyéki területen
  • Segít megelőzni a prosztata öregedéssel járó romlását
  • Segít helyreállítani a tesztoszteron termelést
  • Segít erősíteni az erekciókat és javítani a potenciát

Revitaprost egy táplálékkiegészítő kapszula formájában, amely gyógynövények, vitaminok és ásványi anyagok keverékét tartalmazza, gondosan kiválasztva a prosztata egészségének és a férfi szexuális teljesítmény javításának természetes módon. Célja a prosztata gyulladásának csökkentése és a kapcsolódó tünetek enyhítése, mindezek mellékhatások nélkül, amelyek gyakran előfordulnak a szintetikus összetevőket tartalmazó hagyományos gyógyszereknél.

Mire szolgál a Revitaprost?

A Revitaprost formulája kifejezetten a prosztata jólétének tápláló támogatására lett kifejlesztve, hogy enyhítse a prosztatitis tüneteit és elősegítse a prosztata és a szexuális egészség javulását.

A Revitaprost hatása:

  1. lépés – A prosztata gyulladásának csökkentése: A Revitaprost aktív összetevői gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek csökkenteni a prosztata gyulladását, így enyhítve a kellemetlen tüneteket.
  2. lépés – A vizelés stabilizálása és nitrogén-monoxid termelés: A szervezet újraindítja a tisztítási folyamatokat, és a legtöbb baktérium kiürül a szervezetből. A Revitaprost hozzájárul a vérkeringés javításához és serkenti a nitrogén-monoxid termelést a szervezetben. Ez elősegíti a jobb véráramlást a prosztata és a nemi szervek felé, javítva ezzel azok működését és egészségét.
  3. lépés – A hormonális egyensúly normalizálása és tesztoszteron termelés: A Revitaprost segít normalizálni a hormonális egyensúlyt a szervezetben, ami jótékony hatással van a prosztata egészségére. Emellett serkenti a tesztoszteron termelést, ami fontos hormon a prosztata működése és a szexuális egészség szempontjából.

Mit tartalmaz a Revitaprost? Összetevők és komponensek

Minden kapszula tartalmaz:

  • Tökmag: A tökmag esszenciális zsírsavakat, antioxidánsokat, fitoszterolokat, cinket és magnéziumot tartalmaz. Ezek az összetevők segítenek a prosztata egészségében azáltal, hogy csökkentik a gyulladást, javítják a vizeletáramlást és védik a prosztata sejteket az oxidatív károsodástól.
  • Saw Palmetto kivonat: A Saw Palmetto (Serenoa repens) zsírsavakat, fitoszterolokat és flavonoidokat tartalmaz. Ezek az összetevők gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásúak, gátolják az 5-alfa-reduktáz enzim működését, amely a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná (DHT) alakítja, ami hozzájárulhat a prosztata megnagyobbodásához. A Saw Palmetto segít enyhíteni a prosztatitis tüneteit, például a vizelési nehézségeket, csökkentve a gyulladást és javítva a prosztata egészségét.
  • Lenmag: A lenmag omega-3 zsírsavakban, lignánokban és rostokban gazdag. Ezek az összetevők gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, segítve a prosztata gyulladásának csökkentését és a prosztata sejteinek védelmét az oxidatív károsodástól. Természetes kiegészítőkben a lenmag hozzájárulhat a prosztatitis tüneteinek enyhítéséhez és a prosztata általános egészségének javításához.
  • Chamerion (Epilobium): A Chamerion, közismert nevén epilobium, flavonoidokat, tanninokat és fitoszterolokat tartalmaz. Ezek az összetevők gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, segítve a gyulladás és a prosztata megnagyobbodásának csökkentését.
  • Cink: A cink egy alapvető ásványi anyag gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal, amely kulcsfontosságú a prosztata egészségében. Segít szabályozni a sejtnövekedést és az apoptózist a prosztata mirigyben, ami csökkentheti a gyulladás és a prosztata megnagyobbodásának kockázatát.

Hogyan kell szedni a Revitaprostot? Adagolás, használati utasítás

  • Adagolás: Naponta 2 kapszula, étkezések előtt.
  • Mennyi ideig kell szedni a Revitaprostot? Ajánlott egy minimum 8 hét folyamatos kúra (2 hónap).

⚠️ Megjegyzés: Az ajánlott minimum kúra összesen 120 kapszulát igényel. A Revitaprost 20 kapszulát tartalmazó csomagban kapható. Tehát 6 csomagra van szükség a 2 hónapos kúra befejezéséhez. Ha szeretnéd kipróbálni a terméket, a vásárláskor a gyártó ajánlatokat, promóciókat és kedvezményeket kínál több egység vásárlásakor.

Revitaprost ellenjavallatok és mellékhatások

  • Ellenjavallatok: Nincsenek. A termék bárki által orvosi recept nélkül fogyasztható. Az összetevők nem lépnek kölcsönhatásba más, előírt gyógyszerekkel. Akik krónikus májbetegségben (Hepatitis, cirrózis, EHGNA) vagy krónikus vesebetegségben (nefropátia, nefritisz, KRK, krónikus veselégtelenség) szenvednek, azoknak orvossal kell konzultálniuk a termék használata előtt.
  • Mellékhatások: A Revitaprostnak nincsenek mellékhatásai, mivel természetes és organikus kiegészítő. Kivéve, ha az illető allergiás valamely összetevőjére. Ha bármilyen tünetet vagy kellemetlenséget tapasztalsz, hagyd abba a használatát és konzultálj orvosoddal.

Revitaprost ára

  • A Revitaprost ára Magyarországon 11900 HUF az ország egész területén.

⚠️ Clarifikáció: A fent felsorolt Revitaprost ára már tartalmaz egy 50%-os kedvezményt, amelyet a gyártó alkalmazott.

Revitaprost ára a gyógyszertárakban

A Revitaprostot nem árusítják egyetlen gyógyszertárban sem Magyarországon. Az okok a következőek:

  • Hamísítványok elkerülése: A termék iránti magas kereslet miatt a gyártó úgy döntött, hogy elkerüli a közvetítőket, hogy közvetlenül a gyártótól a végfelhasználóhoz juttassa el a terméket.
  • Ár túlárazásának elkerülése: Egyes gyógyszertárak, szupermarketek és üzletek aránytalanul megemelhetik a magas keresletű termékek árát, így a vásárló többet fizethet, mint amennyit szükséges lenne.

Hol vásárolható meg a Revitaprost Magyarországon

Ha eredeti, kockázatmentes terméket szeretnél vásárolni, azt a gyártó hivatalos weboldalán keresztül kell megtenned. Az hivatalos weboldalra a jelen oldal elejére kell menned, és ott meg kell keresned a „Vásárlás a gyártótól” gombot.

Vásárlási lépések:

  1. Látogass el a Revitaprost hivatalos weboldalára Magyarországon. Kattints az oldal elején található „Vásárlás a gyártótól” gombra. Ezután a gyártó weboldalán rendelést kell leadnod.
  2. Add le a rendelésed – Töltsd ki a neved és telefonszámod az űrlapon.
  3. Erősítsd meg a rendelésed – Az elkövetkező órákban egy call center munkatársa fel fog hívni, hogy megerősítsd a rendelést, és megadd a szállítási címet.
  4. Termék szállítása – A gyártó a terméket olyan csomagküldő szolgáltatással fogja elküldeni, mint a DHL vagy UPS. Fizetsz, amikor a terméket a kezedben tartod.
  5. Készen állsz! Kipróbálhatod a terméket.

Milyen kockázatokkal jár, ha nem a gyártó hivatalos weboldaláról vásárolsz Revitaprostot?

A fő kockázat az, hogy nem az eredeti terméket, hanem utánzatot vásárolsz. Mivel a termék iránti kereslet magas, az interneten számos csaló oldal található, ahol hamisítványokat vagy generikus termékeket vásárolhatsz.

Biztonságos vásárolni a gyártó hivatalos weboldaláról?

Igen, biztonságos. Nem kockáztatod a pénzedet, sem pedig semmilyen bankkártya vagy hitelkártya adatot az interneten. Csak akkor fizetsz, amikor a terméket a kezedben tartod.

Revitaprost: Hazugság vagy igazság? Működik?

A Revitaprost formulája valóban tartalmaz olyan természetes kivonatokat, amelyeket klinikailag bizonyítottak, hogy segítenek elősegíteni a prosztata egészségét és enyhíteni a prosztatitis kényelmetlenségeit.

Azonban mivel a termék 100%-ban természetes összetevőkből készült, fontos figyelembe venni a következő szempontokat, hogy elkerüljük a termék csalásnak gondolását:

  • Bár a természetes termékek a prosztata tüneteinek enyhítésére klinikailag hatékonynak bizonyultak sok ember számára, az eredmények egyénenként eltérhetnek a test biochémiája miatt. Van, aki jelentős változást és javulást tapasztal a használat során, míg mások esetleg kevesebb vagy akár észlelhető eredmény nélkül tapasztalhatják.
  • Győződj meg arról, hogy az eredeti terméket a hivatalos weboldalon vásárolod meg, mivel az interneten sok csaló oldal létezik, amelyek hamisítványokat vagy generikus termékeket árulnak, amelyek nem fogják elérni ugyanazt a hatást és alacsonyabb minőségű alapanyagokból készülhetnek.
  • A Revitaprost jó alternatíva azok számára, akik szeretnék enyhíteni a prosztata problémáit természetes összetevőket tartalmazó termékkel. Azonban ne feledd, hogy ez egy támogató termék, amely elősegíti a prosztata egészségét, nem pedig csodaszer.

Előnyök és hátrányok

  • Előnyök ✔️

    • 100%-ban természetes összetevőkből készült termék
    • Biztonságos a prosztata egészségére, ellentétben a kémiai vagy szintetikus gyógyszerekkel, amelyek mellékhatásokkal járhatnak
    • Könnyen használható és nem igényel orvosi receptet
    • Könnyen megvásárolható anélkül, hogy bankkártyát kellene használnod vagy kockáztatnád a pénzed
  • Hátrányok

    • Csak a gyártó weboldalán keresztül vásárolható meg
    • A gyártó weboldala nem rendelkezik panaszkezelő szekcióval
    • Mivel a termék 100%-ban természetes összetevőkből készült, az eredmények egyénenként eltérhetnek.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

  • A Revitaprost kombinálható más gyógyszerekkel? Igen. Nincs probléma, nem lép kölcsönhatásba más, előírt gyógyszerekkel.
  • Ha nincs prosztatitisem, fogyaszthatom a terméket? Igen. Táplálékkiegészítő, tehát használható a prosztata egészségének elősegítésére és a szükséges mikrotápanyagok biztosítására, ha gyanítod, hogy az étrended nem megfelelő. Megelőző jelleggel is alkalmas a prosztatitis ellen.
  • Mikor rendelhetem meg a terméket? Bármelyik nap és bármilyen időpontban rendelhetsz. A gyártó hivatalos weboldalán meg kell adnod a neved és telefonszámod.
  • Megerősítettem a rendelést, de most már nem szeretném a terméket. Törölhetem? Sajnos nem. Mivel call center szolgáltatásról van szó, ha próbálsz visszahívni a rendelés törlésére, a hívásod elutasításra kerül. Tehát, a rendelés megerősítése előtt biztosnak kell lenned abban, hogy szeretnéd a terméket.
  • Mennyi idő alatt érkezik meg a termék? Általában 2-7 munkanap alatt érkezik meg. Azonban a magas kereslet miatt kivételes esetekben akár 10-15 napot is igénybe vehet.
  • Hol találom a legjobb árat? A legjobb árat közvetlenül a gyártótól vásárolva érheted el. A gyártó ajánlatai között szerepel: 3 termék 2 áráért és 5 termék 3 áráért. Az Ebay-en nem találhatók ezek az ajánlatok.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Revitaprost” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top